Werkwijze

Allereerst is het voor ons van belang dat wij naast u als opdrachtgever staan.

We denken met u mee en durven tegelijkertijd ook kritisch te zijn.

Wat mag u van ons verwachten

U mag overzichtelijke rapportages van ons verwachten.

Natuurlijk omschrijven we daarin niet alleen wat de gebreken zijn maar voorzien we u ook van heldere adviezen.

Stappenplan keuring

 1. Offerte Aanvraag
 2. Na de offerte aanvraag ontvangt uw van ons ( binnen 24 uur ) een op maat gemaakte offerte met  bijgevoegd op maat gemaakt inspectieplan
 3. Na akkoord van de offerte mailt uw ons de bevestiging  en nemen wij contact op voor het inplannen van de Inspectie
 4. De inspectie word uitgevoerd en bestaat uit :
 • een visuele inspectie van de schakel- en verdeelinrichtingen, elektrische installatie 
 • controle door metingen
 • controle door beproevingen
 1. Na de inspectie ontvangt u een uitgebreide rapportage waarin alle gegevens van uw installatie    worden genoteerd en de eventuele geconstateerde gebreken visueel zijn vastgelegd. Voldoet u elektrotechnische installatie aan de normen, dan ontvangt uw een rapportage met goedkeuring.
 2. De eventueel geconstateerde gebreken kunt uw binnen 3 maanden na constatering laten herstellen door uw eigen installateur.
 3. Herstelverklaring, u ontvangt bij het rapport een herstelverklaring waarna uw installateur die de gebreken heeft hersteld verklaard dat de geconstateerde gebreken vakkundig zijn hersteld of verholpen waarna dit de goedkeuring van uw installatie is.
 4. De keuring is in de meeste gevallen 3-5 jaar geldig maar dit is onder andere afhankelijk van de staat van de installatie en wordt beoordeeld door een puntensysteem in de NEN 3140 en eventuele afspraken die met uw verzekeraar zijn gemaakt.
 5. Schumacher Inspecties heeft in het bedrijfskwaliteitsysteem gebaseerd op de iso9001 , een administratie opgenomen waarin word bijgehouden, wanneer onze uitgevoerde inspecties verlopen en uw daardoor zo vroegtijdig kunnen informeren zodat uw aan de eisen van de verzekeraar blijft voldoen.

Waarom voor ons kiezen?

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79