Over ons

Door jaren ervaring in de elektrotechnische installatie branche en inspectie, heeft er toe bijgedragen dat Schumacher Inspecties kan beschikken over een enorme dosis praktische en theoretische kennis.  Met deze kennis kunnen wij u met raad en daad terzijde staan om een marktconforme inspectie uit te voeren.

Doordat we over heel de wereld steeds meer afhankelijk worden van betrouwbare en complexe elektrotechnische installaties wordt met name de betrouwbaarheid en (brand)veiligheid steeds belangrijker voor zowel gebouweigenaren als verzekeraars.

Schumacher Inspecties is  onafhankelijk

Schumacher Inspecties is een onafhankelijk, gecertificeerd en erkende onderneming gespecialiseerd in het inspecteren van elektrische installaties en staat voor professionele keuring met een no nonsense mentaliteit.

Opgericht door Frank Schumacher in verband met de groeiende vraag naar veiligheid en brandveiligheid om de risico’s te verkleinen in de elektrotechniek. 

Schumacher Inspecties bied inspecties die voldoen aan wet en norm.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

CERTIFICERING

Sinds Oktober 2019 is Schumacher Inspecties gecertificeerd volgens SCIOS Scope 8 en 10 door Bureau Veritas, dit houdt in:

  • Het kwaliteitssysteem van Schumacher Inspecties voldoet aan ISO 9001
  • De inspecteur in bezit moet zijn van een Scope 8 en Scope 10 diploma.

  • De inspecteur elk 1,5 jaar een praktijkaudit moet afleggen, dit zorgt voor blijvende kwaliteit en deskundigheid van de inspecteur.

  • Het kwaliteitssysteem en de administratie van Schumacher Inspecties wordt ieder jaar gecontroleerd door middel van een kantooraudit.

  • Dit zorgt voor blijvende kwaliteit en overzichtelijkheid.

  +31 6 39 79 98 79

SCIOS

De stichting SCIOS is eigenaar van, beheert en ontwikkelt het kwaliteitssysteem ten behoeve van installatie-eigenaren en inspectie- en installatiebedrijven voor de inspectie en het onderhoud van technische installaties.

Dit kwaliteitssysteem is ondergebracht in de SCIOS-certificatieregeling en het SCIOS-certificatiereglement en is eigendom van de stichting SCIOS. 

In de certificatieregeling worden regels beschreven voor de certificatie van bedrijven en zijn de eisen vastgelegd ten aanzien van opleiding en ervaring van personen die werkzaam zijn bij die bedrijven.

Daarnaast zijn wij ook lid van diverse contactgroepen. 

Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van normen en nieuwe technieken die wij op onze beurt weer met veel plezier hanteren en toepassen op uw installatie. 

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79