Scope 8 keuring

U wilt de details over de scope 8 keuring kosten weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Schumacher inspecties. Wij zijn een onafhankelijk inspectiebureau. Als u een eigen bedrijf heeft, dan is deze keuring verplicht. Uw elektrische installaties en apparaten zijn waarschijnlijk onmisbaar om al het werk uit te voeren. Elektrische apparatuur brengt echter wel risico’s met zich mee. Daarom is een periodieke, professionele keuring noodzakelijk. Wij kijken tijdens de inspectie naar diverse onderdelen. We beoordelen bijvoorbeeld ook de manier waarop uw werknemers de installaties en machines gebruiken.

Scope 8 inspectie voor waarborg veiligheid

Tijdens de scope 8 keuring worden diverse veiligheidsaspecten beoordeeld. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat de inspecties op een hoog niveau worden uitgevoerd. U kunt bij ons ook kiezen voor een combinatie van de keuring SCIOS Scope 8 en 10. In dat geval is niet alleen de werkveiligheid, maar ook de brandveiligheid gewaarborgd. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan.

Offerte geeft duidelijkheid over scope 8 keuring kosten

Voor onze tarieven wat betreft de scope 8 inspectie kunt u via de website een offerte aanvragen. U vindt op de site een formulier dat u kunt invullen. U ziet daar duidelijk welke informatie en welke gegevens wij van u willen hebben. Er kunnen ook bestanden meegestuurd worden indien nodig. Wij bekijken de aanvraag en garanderen u dat u binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte ontvangt. Deze wacht dan alleen nog op uw goedkeuring. Gaat u akkoord, dan maken we een afspraak met u voor de keuring.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

ONZE WERKZAAMHEDEN

NEN 1010

U wilt als installatie-eigenaar aantonen dat de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd.

Lees verder

NEN 3140

De NEN3140 inspectie richt zich op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

NTA8220

De NTA 8220 SCIOS Scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s.

Lees verder

SCIOS SCOPE 8

De SCIOS inspectie volgens Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

SCIOS SCOPE 10

De beoordeling houdt rekening met de wijze waarop u de elektrische installatie gebruikt en met de omgeving.

Lees verder

THERMOGRAFIE

Thermografie is een methode waarbij storing of uitval van brand inschakel-en/of verdeelinrichtingen kan worden voorkomen.

Lees verder

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79