Scope 10 inspectie

Als u meer wilt weten over een scope 10 keuring kosten, vraag dan gratis een offerte aan bij Schumacher inspecties. Wij zijn er voor een professionele inspectie van uw elektrische installaties. Als u een offerte bij ons aanvraagt, dan heeft u gegarandeerd binnen 24 uur een reactie. Gaat u akkoord met de offerte, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Scope 10 keuring om risico op brand te verkleinen

De scope 10 inspectie is bedoeld om het risico op brand te verkleinen. Tijdens deze inspectie controleren wij uw elektrisch materiaal op dit risico. Wij brengen de brandveiligheid van uw installaties en de daarop aangesloten apparatuur nauwkeurig in kaart. Het is bij deze beoordeling ook van belang dat wij weten hoe deze apparatuur door u gebruikt wordt. Dit speelt zeker mee tijdens de keuring. Ook nemen we de elektrische veiligheid van uw installaties en apparatuur onder de loep. Deze kunnen immers ook een risico zijn voor het ontstaan van brand.

Offerte aanvragen voor scope 10 keuring kosten

De exacte kosten van de scope 10 keuring weet u snel als u vandaag nog een offerte bij ons aanvraagt. Binnen 24 uur heeft u de offerte namelijk al binnen. Het uiteindelijke doel van deze keuring is de kans op schade als gevolg van brand met elektrische oorzaken kleiner te maken. Ook voor uw verzekeraar is het noodzakelijk dat u deze keuring laat uitvoeren. Als wij bij u langskomen voor de keuring, dan voeren we allereerst een visuele controle uit. Daarna doen we een meting en een beproeving. U ontvangt hiervan vervolgens een rapportage. Bij deze keuring gaat het niet om de veiligheid van uw werknemers. Daarvoor is een andere keuring nodig. Uiteraard kunnen de specialisten van Schumacher inspecties ook die voor u uitvoeren. Heeft u vragen? Neem zeker contact met ons op.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

ONZE WERKZAAMHEDEN

NEN 1010

U wilt als installatie-eigenaar aantonen dat de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd.

Lees verder

NEN 3140

De NEN3140 inspectie richt zich op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

NTA8220

De NTA 8220 SCIOS Scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s.

Lees verder

SCIOS SCOPE 8

De SCIOS inspectie volgens Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

SCIOS SCOPE 10

De beoordeling houdt rekening met de wijze waarop u de elektrische installatie gebruikt en met de omgeving.

Lees verder

THERMOGRAFIE

Thermografie is een methode waarbij storing of uitval van brand inschakel-en/of verdeelinrichtingen kan worden voorkomen.

Lees verder

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79