Scope 10 inspectie uitvoeren

U wilt een scope 10 keuring laten uitvoeren? Neem dan contact op met de experts van Schumacher inspecties. Tijdens deze keuring checken wij uw elektrisch materieel. Het gaat hierbij om zowel de elektrische installaties als de elektrische apparaten. We kijken ook naar het gebruik van de apparaten en naar de omgeving waarin ze staan. Komen wij bij u op locatie voor een SCIOS Scope 10 inspectie, dan controleren we de verdelers visueel. Verder meten we de isolatieweerstanden. Ook testen we de aardlek en zetten we onze thermografie in om de hotspots te detecteren. De nadruk ligt op het eventuele risico dat er is op brand. We inspecteren niet alleen de vaste installaties. We controleren ook de aangesloten losse installaties. Hierbij moet u denken aan onder meer de verlengsnoeren. Deze keuring dient om de 3 tot 5 jaar te worden uitgevoerd.

Scope 10 keuren

Als u de scope 10 inspectie laat uitvoeren, dan moet u zeker weten dat u te maken heeft met onafhankelijke inspecteurs. Bij Schumacher inspecties zit u dan ook helemaal op de goede plek. Wij werken onafhankelijk en we zijn gecertificeerd. Ook bij ons op het bureau vindt er regelmatig controle plaats. Zo kunnen wij u als onze klant voortdurend de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid bieden. Wilt u weten welke keuringen wij zoal uitvoeren? Neem gerust contact met ons op of lees verder op onze website.

Scope 10 keuring uitvoeren na ontvangst offerte

Voor de tarieven van scope 10 keuren kunt u bij ons een op maat gemaakte offerte aanvragen. Deze vraagt u aan door middel van het formulier op onze website. Als wij al uw gegevens ontvangen hebben, maken we de offerte exact voor u op maat. U ontvangt deze van ons binnen 24 uur na de aanvraag. Bent u akkoord en krijgen wij van u een bevestiging, dan maken we meteen een afspraak voor de controle.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

ONZE WERKZAAMHEDEN

NEN 1010

U wilt als installatie-eigenaar aantonen dat de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd.

Lees verder

NEN 3140

De NEN3140 inspectie richt zich op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

NTA8220

De NTA 8220 SCIOS Scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s.

Lees verder

SCIOS SCOPE 8

De SCIOS inspectie volgens Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

SCIOS SCOPE 10

De beoordeling houdt rekening met de wijze waarop u de elektrische installatie gebruikt en met de omgeving.

Lees verder

THERMOGRAFIE

Thermografie is een methode waarbij storing of uitval van brand inschakel-en/of verdeelinrichtingen kan worden voorkomen.

Lees verder

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79