Scios scope 8 keuring

Bent u benieuwd naar de scios scope 8 kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Schumacher inspecties. Werkt u in uw bedrijf met een kleiner of groter aantal elektrische installaties? Deze zijn uiteraard onmisbaar. Denk alleen al aan het laten draaien van machines en aan het verwarmen van werkplekken. Ook voldoende verlichting is onmisbaar in een bedrijf. Dan noemen we nog niet eens al het gereedschap waarvoor elektriciteit nodig is. Toch is er een nadeel te noemen bij het gebruik van al deze elektrische apparatuur. Elektriciteit vormt namelijk een risico. Het kan soms zelfs gevaarlijk zijn. Denk aan kabels die ongemerkt overbelast kunnen raken. Als er kortsluiting optreedt, kunnen uw medewerkers gewond raken. Ook kan er brand ontstaan. Denk ook aan materialen als ladders en rolsteigers. Een goede keuring van de materialen is dan ook zeker noodzakelijk.

Scios scope 8 inspectie verplicht

Een scios scope 8 keuring is verplicht wanneer u een eigen bedrijf heeft. Alle elektrische installaties moeten periodiek gekeurd worden. Zo weet u zeker dat u en uw medewerkers in een veilige omgeving werken. Ook is het dan helder dat u voldoet aan de eisen van de Arbowet. De meeste brandpolissen stellen voorwaarden aan een regelmatige keuring van uw installaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een SCIOS Scope 8 keuring. Wij controleren dan uw elektrisch materieel. Denk hierbij aan uw elektrische installaties en uw elektrische apparaten. Wij kijken dan ook naar het gebruik ervan. Hoe hanteren uw werknemers de apparaten en machines? Wat is er allemaal geregeld als het gaat om de veiligheid van de gebruikers? Hoe zorgt u ervoor dat er letsel wordt voorkomen? Wij nemen alle veiligheidsaspecten onder de loep. De inspectie is elke 3 tot 5 jaar nodig.

Offerte aanvragen voor duidelijkheid omtrent scios scope 8 kosten

Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan voor een scios scope 8 inspectie. Met deze keuring kunt u aantonen dat uw installaties op een verantwoorde manier zijn geïnspecteerd. Bij een SCIOS-inspectie is het gegarandeerd zeker dat de werkzaamheden met het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau worden uitgevoerd. Kiest u voor een combinatie van SCIOS Scope 8 en 10 dan zijn zowel de werkveiligheid als de brandveiligheid gewaarborgd. Via onze website vraagt u snel en gemakkelijk een offerte aan. Wij zullen deze snel voor u op maat maken. Binnen 24 uur ontvangt u onze offerte. Zodra u uw goedkeuring erover geeft, maken wij een afspraak met u voor een onafhankelijke keuring. Bij Schumacher inspecties bent u daarvoor aan het juiste adres. Meestal is de keuring ongeveer 4 jaar geldig. Om dit te beoordelen wordt gebruik gemaakt van een puntensysteem. Als uw keuring zo ongeveer verlopen is, zullen wij u ruim op tijd een bericht sturen. U kunt dan een nieuwe afspraak met ons maken.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

ONZE WERKZAAMHEDEN

NEN 1010

U wilt als installatie-eigenaar aantonen dat de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd.

Lees verder

NEN 3140

De NEN3140 inspectie richt zich op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

NTA8220

De NTA 8220 SCIOS Scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s.

Lees verder

SCIOS SCOPE 8

De SCIOS inspectie volgens Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

SCIOS SCOPE 10

De beoordeling houdt rekening met de wijze waarop u de elektrische installatie gebruikt en met de omgeving.

Lees verder

THERMOGRAFIE

Thermografie is een methode waarbij storing of uitval van brand inschakel-en/of verdeelinrichtingen kan worden voorkomen.

Lees verder

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79