Scios scope 10 inspectie

U kunt bij Schumacher inspecties een onafhankelijke keuring aanvragen. Als u meer wilt weten over de scios scope 10 kosten, dan maken wij graag een offerte op maat voor u. Het is belangrijk om de kwaliteit van de NTA 8220 inspecties te kunnen waarborgen. Daarom is er een certificatieregeling opgesteld door SCIOS. Wij zijn als bedrijf hiervoor gecertificeerd. Dit houdt in dat onze inspectiemethode, onze opleiding en onze ervaring in orde zijn. Ook de kwaliteit van ons inspectiebedrijf wordt jaarlijks onder de loep genomen. Vraagt uw verzekeraar van u om een NTA 8220 inspectie uit te laten voeren? Dan is het nodig dat dit gedaan wordt door een SCIOS Scope 10 gecertificeerd bedrijf. Bij ons bent u daarvoor absoluut op de goede plek.

Scios scope 10 keuring

De scios scope 10 inspectie is noodzakelijk. Als u deze moet uitvoeren van uw verzekeraar, neem dan vandaag nog contact op met Schumacher inspecties. Onze keuring voldoet aan alle gevraagde vereisten. Als er afwijkingen geconstateerd worden, dan moeten deze opgelost worden. Wij zijn een onafhankelijk inspectiebureau. Als u nog vragen heeft, mag u ons altijd bellen of mailen. Wij staan graag voor u klaar.

De scios scope 10 kosten

Ook bij de scios scope 10 keuring werken de specialisten van Schumacher volgens een vast plan. Dit schept duidelijkheid en voorkomt nare teleurstellingen. Het is voor alle partijen prettig om precies te weten waar je aan toe bent. Wij kiezen voor helderheid en een duidelijke communicatie. Ook maken we afspraken met u waar we ons aan houden. Wilt u gebruik maken van onze professionele diensten, vraag dan allereerst een offerte bij ons aan. Dit doet u via het formulier dat u vindt op de website. U ziet duidelijk welke gegevens wij van u nodig hebben. Het is ook mogelijk om bestanden mee te sturen bij deze aanvraag. Wij maken deze offerte snel voor u op maat. Binnen 24 uur mag u al een reactie van ons terug verwachten. Gaat u akkoord met de op maat gemaakte offerte, dan horen wij dat graag van u. Het is dan noodzakelijk om een afspraak met u in te plannen voor de keuring. Is de inspectie afgerond, dan ontvangt u daarvan een uitgebreide rapportage.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

ONZE WERKZAAMHEDEN

NEN 1010

U wilt als installatie-eigenaar aantonen dat de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd.

Lees verder

NEN 3140

De NEN3140 inspectie richt zich op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

NTA8220

De NTA 8220 SCIOS Scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s.

Lees verder

SCIOS SCOPE 8

De SCIOS inspectie volgens Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

SCIOS SCOPE 10

De beoordeling houdt rekening met de wijze waarop u de elektrische installatie gebruikt en met de omgeving.

Lees verder

THERMOGRAFIE

Thermografie is een methode waarbij storing of uitval van brand inschakel-en/of verdeelinrichtingen kan worden voorkomen.

Lees verder

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79