Scios keuring

Als u meer wilt weten over de scios keuring kosten, kunt u via onze website een offerte aanvragen. Deze keuring moet worden uitgevoerd door een SCIOS Scope gecertificeerd inspectiebedrijf. Bij Schumacher inspecties bent u daarom helemaal aan het juiste adres. Deze inspectie is noodzakelijk voor de veiligheid van uw medewerkers. Ook zal de verzekering van u eisen dat deze keuring wordt uitgevoerd. Wij sturen een van onze experts naar uw locatie en deze voert de inspectie voor u uit. Worden er gebreken geconstateerd, dan moeten deze binnen 3 maanden gerepareerd worden.

Scios inspectie door gecertificeerd bedrijf

Voor de scios keuring bent u bij Schumacher inspecties aan het goede adres. Sinds oktober 2019 zijn wij gecertificeerd. Dit is gebeurd door Bureau Veritas volgens SCIOS Scope 8 en 10. Dit houdt in dat het kwaliteitssysteem van onze inspecties voldoet aan de ISO 9001. Onze inspecteur die de keuring uitvoert is in het bezit van het hiervoor benodigde diploma. Elke 1,5 jaar moet onze inspecteur een praktijkaudit doen. Zo kunt u vertrouwen op een continue kwaliteit en deskundigheid van onze specialist. Ons kwaliteitssysteem en onze administratie worden jaarlijks gecheckt door middel van een kantooraudit. Zo weet u zeker dat u bij ons kwaliteit ontvangt. Tenslotte blijven wij continue op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied.

Offerte aanvragen voor duidelijkheid over scios keuring kosten

Wilt u een scios inspectie laten uitvoeren, vraag dan gratis een offerte bij ons aan. Hiervoor gebruikt u het aanvraagformulier dat u vindt op onze website. Graag lezen wij daar uw persoonlijke gegevens. Ook kunt u informatie vermelden over uw verzekeraar. Daarnaast vernemen wij graag over welk type gebouw het gaat. Het jaar van aanleg van de elektrische installaties is voor ons ook goed om te weten. Kortom, vult u het formulier zo volledig mogelijk in, dan sturen wij u binnen 24 uur een offerte toe. Nadat wij uw installaties hebben goedgekeurd, kunt u weer een aantal jaren vooruit. De inspectie is gemiddeld ongeveer 4 jaar geldig. Is het weer bijna tijd voor een nieuwe keuring, dan brengen wij u daarvan tijdig op de hoogte.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

ONZE WERKZAAMHEDEN

NEN 1010

U wilt als installatie-eigenaar aantonen dat de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd.

Lees verder

NEN 3140

De NEN3140 inspectie richt zich op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

NTA8220

De NTA 8220 SCIOS Scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s.

Lees verder

SCIOS SCOPE 8

De SCIOS inspectie volgens Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

SCIOS SCOPE 10

De beoordeling houdt rekening met de wijze waarop u de elektrische installatie gebruikt en met de omgeving.

Lees verder

THERMOGRAFIE

Thermografie is een methode waarbij storing of uitval van brand inschakel-en/of verdeelinrichtingen kan worden voorkomen.

Lees verder

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79