Nta8220 keuring

Zoekt u naar meer informatie over de nta8220 kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij Schumacher inspecties. Door middel van deze methode beoordelen wij uw elektrisch materieel. We checken hoe het staat met het risico op brandgevaar. Wij brengen de brandveiligheid van uw apparatuur in kaart. We houden hierbij ook rekening met hoe de installaties gebruikt worden. Het doel van deze keuring is het verkleinen van de kans op brand. Dit gaat dan om brand met een specifieke elektrische oorzaak. Als u bij uw verzekering voldoende dekking wilt ontvangen, dan is deze keuring nodig.

Geldigheid nta8220 inspectie

Als wij de nta8220 keuring hebben afgerond en alles is goedgekeurd, dan ontvangt u daarvan een verslag. Zijn er gebreken, dan dienen deze binnen 3 maanden gerepareerd te worden. Vervolgens ontvangt u een herstelverklaring. De keuring is meestal ongeveer 3-5 jaar geldig. Deze termijn hangt daarnaast af van de staat van uw installaties. Om de periode van geldigheid te bepalen, wordt gebruik gemaakt van een puntensysteem. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.

Offerte aanvragen voor nta8220 kosten

Als u de nta8220 inspectie wilt laten uitvoeren door een van onze experts, dan kunt u via de website een offerte bij ons aanvragen. Graag lezen wij op het aanvraagformulier alle gegevens die wij nodig hebben voor een op maat gemaakte offerte. Deze sturen wij u binnen 24 uur toe. Als u akkoord gaat met deze offerte, dan ontvangen we graag een bevestiging van u. Vervolgens maken we dan een afspraak voor de daadwerkelijke keuring.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

ONZE WERKZAAMHEDEN

NEN 1010

U wilt als installatie-eigenaar aantonen dat de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd.

Lees verder

NEN 3140

De NEN3140 inspectie richt zich op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

NTA8220

De NTA 8220 SCIOS Scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s.

Lees verder

SCIOS SCOPE 8

De SCIOS inspectie volgens Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

SCIOS SCOPE 10

De beoordeling houdt rekening met de wijze waarop u de elektrische installatie gebruikt en met de omgeving.

Lees verder

THERMOGRAFIE

Thermografie is een methode waarbij storing of uitval van brand inschakel-en/of verdeelinrichtingen kan worden voorkomen.

Lees verder

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79