Nen3140 keuring elektrische installatie

Voor een deskundige en onafhankelijke keuring van uw elektrische installaties bent u bij Schumacher inspecties precies op de goede plek. Als u in uw bedrijf een of meer elektrische installaties heeft, dan is deze keuring noodzakelijk. Schumacher inspecties werkt volgens een integraal en gecertificeerd kwaliteits managementsysteem. Deze keuring is verplicht in het kader van de Arbowet. Als wij de inspectie hebben afgerond, dan ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage. Een goedkeuring betekent dat uw werknemers op een veilige manier hun werk kunnen doen met deze elektrische installaties.

Uitgebreide en nauwkeurige keuring elektrische installatie nen 3140

Tijdens de nen3140 keuring van uw elektrische installatie checken wij onderdelen als brandgevaar en mogelijke storingen. Ook bekijken we hoe het staat met eventueel aanrakingsgevaar. Als deze keuring is afgerond en uw installaties zijn goedgekeurd, dan verkleint u de kans op brand. Voor een volledige check op het gebied van brandgevaar, kunnen wij ook nog een andere keuring bij u op locatie uitvoeren. Ook een thermografie behoort tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen voor keuring elektrische installatie nen 3140

Schumacher inspecties maakt altijd gebruik van een vaste werkwijze. Wilt u ons inschakelen voor deze keuring, vraag dan eerst een offerte bij ons aan. Dit doet u snel en eenvoudig via onze website. Binnen 24 uur sturen wij de offerte naar u toe. U vindt hierbij ook een op maat gemaakt inspectieplan. Na uw akkoord plannen wij een datum voor de daadwerkelijke keuring. Komt een van onze experts langs voor de keuring, dan vindt er een visuele inspectie plaats en ook een aantal metingen en beproevingen. Vervolgens maken wij hiervan een uitgebreide rapportage. Deze ontvangt u van ons. Zijn er gebreken geconstateerd, dan dienen deze binnen 3 maanden hersteld te worden. Als laatste volgt dan nog een herstelverklaring.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

ONZE WERKZAAMHEDEN

NEN 1010

U wilt als installatie-eigenaar aantonen dat de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd.

Lees verder

NEN 3140

De NEN3140 inspectie richt zich op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

NTA8220

De NTA 8220 SCIOS Scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s.

Lees verder

SCIOS SCOPE 8

De SCIOS inspectie volgens Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

SCIOS SCOPE 10

De beoordeling houdt rekening met de wijze waarop u de elektrische installatie gebruikt en met de omgeving.

Lees verder

THERMOGRAFIE

Thermografie is een methode waarbij storing of uitval van brand inschakel-en/of verdeelinrichtingen kan worden voorkomen.

Lees verder

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79