NEN3140 inspectie

Wilt u meer informatie over nen3140 keuring kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij Schumacher inspecties. Wij maken deze geheel voor u op maat. Vraagt u de offerte aan, dan reageren wij binnen 24 uur. Op het formulier vult u uw specifieke gegevens in, zodat wij de offerte zo goed mogelijk kunnen aanpassen aan uw wensen en eisen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een professionele keuring van uw elektrische installaties. Wij werken geheel onafhankelijk en zijn een gecertificeerd inspectiebureau.

Professionele nen3140 keuring voor uw elektrische installaties

Een nen3140 inspectie is noodzakelijk als u elektrische installaties heeft. Wij werken volgens een integraal en gecertificeerd kwaliteits managementsysteem. Het is volgens de Arbowet verplicht om uw elektrische installaties periodiek te laten inspecteren. Keuren wij uw installaties goed, dan bent u ervan verzekerd dat uw werknemers op een veilige manier hun werk kunnen verrichten. Tijdens de controle checken wij onderdelen als aanrakingsgevaar, brandgevaar en mogelijke storingen. Door deze keuring verkleint u de kans op brand. We kunnen de keuring eventueel uitbreiden met een thermografie. Wij rekenen hiervoor een kleine meerprijs.

Offerte aanvragen voor nen3140 keuring kosten

Als u exact wilt weten wat de nen3140 keuring u gaat kosten, vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Schumacher inspecties. Wij maken altijd gebruik van een vaste werkwijze. Allereerst komt uw offerteaanvraag bij ons binnen. Deze maken wij voor u op maat, gecombineerd met een op maat gemaakt inspectieplan. Gaat u akkoord met de offerte, dan plannen wij een afspraak met u in voor de keuring. De inspectie zelf bestaat uit een visuele inspectie, een controle door metingen en een controle door beproevingen. Vervolgens ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage. De geconstateerde gebreken dienen binnen 3 maanden gerepareerd te worden. Tenslotte volgt er dan nog een herstelverklaring. Na 3 tot 5 jaar is het opnieuw nodig om uw installaties te laten inspecteren.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

ONZE WERKZAAMHEDEN

NEN 1010

U wilt als installatie-eigenaar aantonen dat de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd.

Lees verder

NEN 3140

De NEN3140 inspectie richt zich op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

NTA8220

De NTA 8220 SCIOS Scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s.

Lees verder

SCIOS SCOPE 8

De SCIOS inspectie volgens Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

SCIOS SCOPE 10

De beoordeling houdt rekening met de wijze waarop u de elektrische installatie gebruikt en met de omgeving.

Lees verder

THERMOGRAFIE

Thermografie is een methode waarbij storing of uitval van brand inschakel-en/of verdeelinrichtingen kan worden voorkomen.

Lees verder

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79