Nen1010 keuring

U zoekt naar een professional voor een nen1010 keuring uitvoeren? Dan bent u bij Schumacher inspecties precies aan het juiste adres. Wij zijn op dit terrein absoluut de specialist en we hebben inmiddels zeer veel ervaring met het uitvoeren van de verschillende keuringen. Als u een nieuwe installatie of een gedeelte daarvan in gebruik gaat nemen, dan is deze keuring noodzakelijk. U weet dan na een goedkeuring dat het voor uw werknemers veilig is om met deze installaties te werken. Ook kunt u er dan op vertrouwen dat uw bedrijfsprocessen niet verstoord zullen worden.

Veiligheid aantonen door middel van nen1010 inspectie

Door een nen1010 keuring toont u de veiligheid van uw elektrotechnische installaties aan. Bij deze keuring gaat het voornamelijk om een veilige en verantwoorde manier van bouwen en installeren. Heeft u dus nieuwe installaties aangeschaft, dan kunt u ons inschakelen voor het uitvoeren van deze keuring. Het gaat dan om een eenmalige keuring van laagspanningsinstallaties die of nieuw zijn aangelegd of die heel grootschalig zijn verbouwd. Hebben wij de keuring voor u uitgevoerd, dan ontvangt u daarna van ons een uitgebreide rapportage. Hiermee kunt u ook aantonen dat de keuring heeft plaatsgevonden.

Nen1010 keuring uitvoeren

Bij een nen1010 inspectie gaat het voornamelijk om de veiligheid. Het is goed om uzelf dat te realiseren. Wanneer deze keuring is afgerond, wil dat dus niet zeggen dat het voor 100% in orde is met de brandveiligheid. Wilt u een volledige brandveiligheid inspectie, kies dan voor een van onze andere keuringen. U wilt gebruik maken van onze professionele diensten? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij vragen of u hiervoor het aanvraagformulier op onze website zo nauwkeurig mogelijk wilt invullen. Wij zullen u binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte toesturen. Gaat u daarmee akkoord, dan maken wij een afspraak met u voor de keuring.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

ONZE WERKZAAMHEDEN

NEN 1010

U wilt als installatie-eigenaar aantonen dat de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd.

Lees verder

NEN 3140

De NEN3140 inspectie richt zich op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

NTA8220

De NTA 8220 SCIOS Scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s.

Lees verder

SCIOS SCOPE 8

De SCIOS inspectie volgens Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

SCIOS SCOPE 10

De beoordeling houdt rekening met de wijze waarop u de elektrische installatie gebruikt en met de omgeving.

Lees verder

THERMOGRAFIE

Thermografie is een methode waarbij storing of uitval van brand inschakel-en/of verdeelinrichtingen kan worden voorkomen.

Lees verder

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79