Elektrische installatie

Wat zijn van een elektrische installatie keuring de kosten? Vraag een offerte aan bij Schumacher inspecties en binnen 24 uur bent u op de hoogte van de kosten. Wij zijn een gecertificeerd, ervaren en onafhankelijk inspectiebureau. Ook voor uw bedrijf kunnen wij een marktconforme inspectie uitvoeren. Deze keuringen dienen periodiek plaats te vinden om de veiligheid van uw werknemers te garanderen. Onze keuringen voldoen volledig aan de gestelde eisen.

Vaste werkwijze bij keuring elektrische installatie

Als u ons inschakelt voor uw elektrische installatie keuren, dan kunt u eerst een offerte bij ons aanvragen. Deze sturen we u binnen een dag toe. Gaat u akkoord, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak. De keuring zelf bestaat uit metingen en beproevingen. Ook vindt er een visuele inspectie plaats. We controleren onder meer de staat van de schakel- en verdeelinrichtingen. Wij staan tijdens deze inspecties absoluut naast u. Toch mag u erop vertrouwen dat wij kritisch en deskundig ons werk uitvoeren. Is de keuring afgerond, dan ontvangt u daarna een uitgebreide rapportage van ons.

Wat zijn de elektrische installatie keuring kosten?

Een keuring van uw elektrische installatie, wat gaat dan kosten? Dat leest u snel op onze op maat gemaakte offerte. Nu komen onze inspecteurs uiteraard weleens gebreken tegen. Deze dienen binnen 3 maanden te worden gerepareerd. Is dit bij een volgend bezoek van onze specialist in orde, dan ontvangt u een herstelverklaring. In de meeste gevallen zijn deze keuringen noodzakelijk om de 3-5 jaar. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Als uw keuring bijna verlopen is en er is een nieuwe inspectie nodig, dan zullen wij u daarvan tijdig op de hoogte stellen.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

ONZE WERKZAAMHEDEN

NEN 1010

U wilt als installatie-eigenaar aantonen dat de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd.

Lees verder

NEN 3140

De NEN3140 inspectie richt zich op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

NTA8220

De NTA 8220 SCIOS Scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s.

Lees verder

SCIOS SCOPE 8

De SCIOS inspectie volgens Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

SCIOS SCOPE 10

De beoordeling houdt rekening met de wijze waarop u de elektrische installatie gebruikt en met de omgeving.

Lees verder

THERMOGRAFIE

Thermografie is een methode waarbij storing of uitval van brand inschakel-en/of verdeelinrichtingen kan worden voorkomen.

Lees verder

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79