Elektra keuring

Voor de details wat betreft een elektra keuring kosten kunt u een offerte aanvragen bij Schumacher inspecties. Heeft u een NEN1010 keuring van uw elektrische installaties nodig? Voor particulieren is deze niet verplicht, maar voor ondernemers wel. Als u deze keuring laat uitvoeren door een professional, dan weet u zeker dat u voldoet aan de wettelijke normen. Tijdens deze keuring kijken we naar onder meer de brandveiligheid van de kabels. Het is nodig dat deze voldoende isolerend materiaal hebben. Zo wordt kortsluiting voorkomen. Ook checken we de CE-markeringen op de aangesloten apparaten. Dit betekent dat een bepaald product voldoet aan de richtlijnen die door Europese regelgeving zijn opgesteld.

Bij elektra keuring installatie ook aandacht voor de aarding

Tijdens de elektra keuring bekijkt onze specialist ook hoe het is met de aarding van uw installaties. Verder zullen we schakelaars en zekeringen controleren. Dit heeft ook alles te maken met het verkleinen van het risico op brand. Bij Schumacher inspecties bent u voor deze keuring aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring en we hebben zeker ook de nodige theoretische kennis op zak. We zijn er niet alleen voor de NEN1010 keuring. Ook voor de NEN3140 keuring en andere inspecties kunt u gebruik maken van onze professionele diensten.

Voor elektra keuring kosten offerte aanvragen

De elektra keuring installatie kost u uiteraard geld. Wij zijn er voor het maken van een offerte op maat. Het is niet mogelijk om deze keuring te weigeren. Elk bedrijf is verplicht om deze controle uit te laten voeren. NEN3140 heeft te maken met laagspanningsinstallaties. Als u ook gebruik maakt van hoogspanning, dan heeft u nog een extra keuring nodig.

U bent als eigenaar van een onderneming verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers. Daarom is een controle van elektrische installaties en apparaten noodzakelijk en verplicht. Tijdens deze keuring kijken wij eerst of er geen fysieke problemen zijn. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld te dunne isolatielagen om de bedrading. Hierdoor kan namelijk lekstroom ontstaan. Ook meten we de apparaten op het moment dat deze in werking zijn. Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van deze keuringen. Uiteraard ontvangt u na afloop van de inspectie een uitgebreide rapportage van ons. Zijn er reparaties nodig, dan dienen deze binnen 3 maanden plaats te vinden. Is alles daarna in orde, dan overhandigen wij u een herstelverklaring.

Inspecties van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en 10, Nen1010 en Nen3140

Vraag offerte aan

ONZE WERKZAAMHEDEN

NEN 1010

U wilt als installatie-eigenaar aantonen dat de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd.

Lees verder

NEN 3140

De NEN3140 inspectie richt zich op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

NTA8220

De NTA 8220 SCIOS Scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s.

Lees verder

SCIOS SCOPE 8

De SCIOS inspectie volgens Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 op de elektrische installatie in bestaande gebouwen.

Lees verder

SCIOS SCOPE 10

De beoordeling houdt rekening met de wijze waarop u de elektrische installatie gebruikt en met de omgeving.

Lees verder

THERMOGRAFIE

Thermografie is een methode waarbij storing of uitval van brand inschakel-en/of verdeelinrichtingen kan worden voorkomen.

Lees verder

NEEM CONTACT OP

Telefoon: +31 6 39 79 98 79